Til forsiden
Udskriv siden

Klik på en region og se boghandlerne

Danmarkskort Region Syddanmark Region Midtjylland Region Nordjylland Region Sjælland Region Hovedstaden Region Hovedstaden

Om Boghandlere i Danmark

© 2011 by Dolleris-Projektet og de enkelte skribenter.

boghandlereidanmark.dk er et website der kortlægger Danmarks boghandlere fra Middelalderen til indag. Det er bygget op omkring de enkelte forretninger og de byer de ligger eller har ligget i. Under forretningerne er der biografier om de væsentlige personer der har været tilknyttet forretningen gennem tiderne. Det gælder især indehavere, bestyrer og faglige ledere, men andre personligheder har også fået deres biografi.

Man kan søge på områder i København eller efter by i de enkelte provinsafsnit i menuen til venstre. Man kan også klikke på regionskortet, så får man regionens forretninger og en by-menu til højre.

Bag boghandlereidanmark.dk står en gruppe bogfolk, der siden 1997 har arbejdet på at opdatere Andreas Dolleris' værk, Boghandlere i Danmark, så det dækker hele boghandlerhistorien. Gruppen kaldte sig fra starten for Dolleris-Projektet.

Finder du din biografi her på siden, og ikke ønsker at den skal være her, må du endelig kontakte os. Så fjerner vi den. Kontakt

Læs mere på Dolleris-Projektet 

Kilder