Til forsiden
Udskriv siden


Bibelselskabet.dk

Tidligere navne: Biblia. Det danske Bibelselskabs Boghandel

Ophørt


Biblia 1987Bibelselskabet 2011

Adresse: Frederiksborggade 50
By: København K
Historie 

1.1.1987 etableres som selvejende institution af Det danske Bibelselskab på forlagets adresse i Frederiksborggade og med Keld Bredvig (f. 1946) som leder.

7.2.1995 Keld Bredvig opnår egentlig status som boghandler. Han ansætter og uddanner tre boghandlerelever, bl.a. en flygtning fra Cambodja. “Ud over en del ufaglærte ansættelser af varierende længde, nationaliteter og religiøs baggrund (f.eks. en dansk jøde og en iransk kristen) har jeg også haft en muslimsk iraner, via iværksætterydelse, til oplæring i boghandlerfaget, så han kunne åbne sin egen boghandel.”.

2002 forretningen udvider og får større lokaler, men er stadig en specialboghandel med fokus på Bibelselskabets udgivelser samt relevante udgivelser fra andre forlag – også faglitteratur om andre religioner, især Jødedom og Islam. Derudover har forretningen agentur for bibelselskaber i andre lande og lagerfører således Bibelen på en lang række sprog. Desuden leveringsdygtig i specialudgaver- og indbindinger til brug i kirkerne og ved særlige lejligheder.

1.3.2008 I erkendelse af at de fleste af deres kunder handler over Nettet, har Bibelselskabets Boghandel besluttet at samle deres aktiviteter på Nettet og lukke deres fysiske boghandel på Frederiksborggade.

 
Personer: